Som tidligere skrevet sendte jeg familien på vinterferie i lørdags før jeg tog på min drengerøvs dag/aften. Jeg sendte dem af sted lørdag eftermiddag klokken 14.00 med toget mod Lolland. Lørdagen gik med hygge og sjov, søndagen sov jeg ekstra længe og slappet af til klokken den var cirka 15.00 så kunne jeg ikke holde det ud mere….


Når man er vant til at have en travl dagsplan og have noget at se til konstant er det svært pludselig ikke at skulle nå noget. Jeg gik derfor i gang med at rydde op og gøre rent. Så hjemmet stod snor lige. Mandagen gik med arbejde og derefter ud og besøge bedsteforældrene hvor der altid er 1 opgave eller 2 der skal løses. Tirsdagen gik med at vaske tøj, handle ind, lave mad osv. Jeg har svært ved at håndtere stilheden, freden og roen og kan fuldt ud forstå de forældre der føler sig nærmest tomme når børnene flyver fra reden. Jeg kan heldigvis trøste mig med at dette er en midlertidig situation og jeg ved at de kære unger og min dejlige kæreste vender jeg hjem med 120 km/t. Så jeg skal samtidig huske at nyde den ro selvom det til tider kan være svært.

Jeg var nede og handle i går i den lokale Kvickly og skulle handle ind til aftensmad for 1 person, det var virkelig svært og kan tydeligt se problemet for singler og enlige at det kan være svært at finde ud af hvad man skal spise og finde motivationen til at stå og lave det. Så alt i alt er dette eksperiment lærerigt, interessent og spændende og trøster mig med at det snart er overstået for savner godt nok familien <3

Skriv et svar