Tiden går stærkt når man hygger sig eller når man bare har travlt.

Først vil jeg lige runde mit lille sygdomsforløb. Jeg opdagede i uge 7 en knude på in hals, hvorefter jeg gik til min almindelige læge som ikke kunne give mig noget svar men bekræftede at det i hvert ikke var normalt. Lægen henviste mig til en øre, næse, hals læge som undersøgte den og sendt mig videre til rigshospitalet, jeg kom hurtigt ind i et kræft forløb med scanning og operation, det hele gik meget stærkt og også alt for stærkt til at mit hoved kunne følge med. Jeg var meget påvirket af det og var ikke rigtig i stand til noget som helst andet, jeg fik kanon støtte fra Denise. Jeg blev opereret fredag og var derefter sygemeldt i 3 ugers tid. Som jeg har nævnt tidligere var jobbet på derværende tidspunkt ret nyt. Heldigvis tog de det meget pænt og jeg vendte tilbage til jobbet efter de 3 uger.

Skriv et svar