Ja så ramte denne dille/trend også min familie og der er blevet indkøbt fidget spinners.

Den første vi købte var fra Dyrehavsbakken, Oliver ønskede sig inderligt en fidget spinner og da vi var på bakken for at se cirkus revyen faldt vi lige over en i hans ynglingsfarve grøn.

Der gik desværre ikke mange dage før den var faldet nok gange på jorden til at den var knækket i midten, altså det stykke man holder på var knækket af. Jeg prøvede at lime det på igen, men dette resulteret bare i at den nu var gået fra at være en fidget spinner til en fidget stander. Den kunne nu ikke dreje rundt mere. Øv….

Kristoffer og Julie ønskede sig også en fidget spinner, men da alle butikker meldte om udsolgte varer, måtte jeg ty til internet handel og fandt frem til siden www.manilo.dk

Her købte fidget spinners til 45 kroner pr. stk. Disse fidget spinner virker stadig selvom det er flere dage siden. Dog er de begyndt at larme når de spinner. Jeg ved ikke rigtig hvad det skyldtes men det er ikke særlig smart når de gerne må bruge dem i klassen hvis de lider lidt af koncentrationbesvær.

Jeg har nu bestilt nogle igennem appen “Geek” og venter spændt på at modtage dem med posten for at se kvaliteten af disse. Det kan jo dårlig blive værre end det vi har erfaret indtil videre.

Det handler ikke kun om at spinne den, man kan også øve sig på at lave en masse fede tricks. I videoen er der 5 trick til begynder niveau.

 

Skriv et svar